Over Bosma Bedden

Familiebedrijf met ruim 50 jaar ervaring.

Kent u het verhaal van ons familiebedrijf? We zijn er trots op. Stelt u zich voor… het is ten tijde van de Cubacrisis. Pieter Bosma senior krijgt een briljant idee en volgt zijn ondernemersinstinct. Hij koopt een grote partij Aabe-dekens op, om deze in Emmen te verkopen. Dat heeft hij goed bekeken. Want in de hele wereld en zo ook in Nederland, vreest men voor een Derde Wereldoorlog. De dekens gaan daarom als zoete broodjes over de toonbank. Zo is Pieter Bosma senior, zoals we dat in Drenthe zeggen, ‘op de kloeten’ gekomen!

Van winkel tot slaapimperium.

Korte tijd later vestigt Pieter Bosma senior de allereerste beddenspeciaalzaak in Noord-Nederland. We schrijven dan 1963. In 1971 volgt een tweede vestiging, aan de Lagestraat in Winschoten. Deze wordt na verloop van tijd gerund door zijn zoon Pieter Bosma junior. Zoon Gerrie neemt uiteindelijk de zaak in Emmen voor zijn rekening. Zoon Ente runt vestiging drie, in Wezep. Edwin, de jongste telg, neemt de leiding in de vierde vestiging in Assen. De zaak van Gerrie in Emmen sluit in 2014, maar broertje Edwin ziet mogelijkheden en opent een jaar later een geheel nieuwe winkel in Emmen, met dezelfde opzet als de succesvolle vestiging in Assen.

Ons doel: het best denkbare slaapcomfort voor u.

Pieter Bosma senior was veel meer dan een verkoper. Zijn grote kracht was dat hij luisterde naar de klant en diens wensen heel serieus nam. Bosma ergerde zich aan de puur technische en commerciële invalshoek van de fabrikanten. Goed slapen is essentieel voor de lichamelijke én geestelijke gezondheid van de mens! Samen met een aantal andere beddenspeciaalzaken richtte hij de Vereniging van Slaapvoorlichters op. Binnen deze unieke vereniging houdt een groep samenwerkende beddenspeciaalzaken zich nu al ruim 40 jaar bezig met een gemeenschappelijk doel: voor u het best denkbare slaapcomfort en de hoogste mate van service realiseren.

Onze Nieuwsbrief ontvangen?

Bij Bosma Bedden ligt het altijd nét even anders!!

Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkellingen, aanbiedingen en akties

Deel dit artikel via Social Media

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel