Poseidon Waterbedden

Bosma Bedden heeft gekozen voor de watermatrassen van het topmerk Poseidon. Wij hebben voor  Poseidon  watermatrassen gekozen omdat deze de volgende elementen verenigt die de basis vormen voor een ongeëvenaarde slaapervaring.
  1. als enige waterbeddenfabrikant hanteert Poseidon een uniek hydraulisch stabilisatiesysteem dat u alle voordelen van slapen op water laat beleven.
  2. Poseidon watermatrassen zijn gemaakt van hoogwaardig vinyl dat aan alle EU kwaliteitseisen voldoet. Specifieke kenmerken als een zeer betrouwbare hoeklas, thermisch gebonden fibermateriaal, vastgezet op een permaflex geïsoleerde bodem en een meervoudige Lumbar ondersteuning in de matras staan synoniem voor Poseidon.
  3. alle Poseidon bedden worden standaard geleverd met Bamboe tijken voorzien van de unieke Hypersoft vulling; al dan niet met een geïntegreerde Capliner. Poseidon geeft hiermee het aspect hygiëne nog meer gestalte.
  4. voor een gelijkmatige verdeling van de warmte in uw matras staat het meegeleverde energiezuinige, digitale verwarmingselement garant. Het element voldoet natuurlijk aan de strengste veiligheidsvoorschriften en kwaliteitseisen.
  5. het uitgebreide assortiment aan boxmodellen, plinten, ladeblokken en hoofdborden maakt het aantal variaties in vorm en stijl vrijwel eindeloos. Ook het gebruik van de meest actuele stoffencollectie draagt hiertoe bij. De mogelijkheden zijn eindeloos.
 

Onze Nieuwsbrief ontvangen?

Bij Bosma Bedden ligt het altijd nét even anders!!

Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkellingen, aanbiedingen en akties

Deel dit artikel via Social Media

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel